Rare droom

 • Auteur
  Berichten
 • Mingus
  Deelnemer

  Vannacht droomde ik het volgende: het speelde zich af in wat voelde als het huis waarin ik opgroeide: ik werd door moeder naar mijn slaapkamer geleid, daar werd ik door vader opgewacht. Hij spoot verdoving in mijn achterste omdat ik geopereerd ging worden. Ik moest gesteriliseerd worden. De verdoving werkte niet goed, ik viel niet snel genoeg in slaap. Dat was niet zo braaf van mij, want mijn broertje moest ook nog eenzelfde operatie krijgen, en die kwam dan in tijdnood. Ik ging huilend naar beneden, met een verdoofd achterwerk en werd toen verward wakker.
  Kan iemand hier chocolade van maken? Ik krijg het zelf niet goed aan elkaar gerijmd.
  Alvast bedankt!

  Esme
  Moderator

  Het huis waar je opgroeide laat zien, wat je diepe gevoelens als klein kind was. Het lijkt erop, dat je vader je niet altijd serieus nam of niet geloofde in je prestaties. Vandaar de sterilisatie. Dit heeft te maken met vruchtbaarheid afnemen en potentie. Terwijl je altijd braaf naar je ouders luistert.

  Mingus
  Deelnemer

  Dat klopt eigenlijk wel, dank je wel.
  Bij ons hadden ze een winkel, en deze was zodanig belangrijk, dat wij ‘geen leven mochten maken’. Ik ben er maar onlangs achtergekomen dat ik een ‘gifted adult’ (hoogbegaafd als omschrijving dekt de lading niet) ben, maar dat was ik eigenlijk als kind al. De wereld intens belevend, idealistisch van inborst en nog een hoog iq ook. Maar daar is ook niks mee gedaan geworden, want alle tijd en effort ging in de winkel zitten.
  Ik ben altijd als ‘een speciale’ weggezet. De emoties en pijn van de ander voelend, gevoelig voor al te hevige indrukken (geluid, geur, licht), etc. Daar werd al eens mee gelachen

  Esme
  Moderator

  Je ontwikkeling in je persoonlijke en spirituele groei kon je niet goed ontwikkelen. Bedoelde eigenlijk met potentie, dat het impotentie is. Niet letterlijk, maar op geestelijk gebied. Maar nu heb je een eigen leven en kun je datgene ontwikkelen wat jij wilt. Je kunt nu uit de kast komen op spiritueel gebied. Interesses plaatsen op je facebookpagina kan een beginnetje zijn.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">