Raar gevoel

 • Auteur
  Berichten
 • LarameistersLara
  Gast

  Hallo, ik heb een tijdje erover nagedacht om dit wel tegen iemand te zeggen maar het achtervolgt mij een beetje. Ik heb er met mijn vriend over gepraat maar hij “begrijpt de ernst niet dat ik wel zie en voel. Ik droom de laatste tijd meestal dezelfde droom. Dat ik in een school ben en een vrouw probeer te helpen maar in het begin pakt de vrouw die ik probeer te helpen een geweer vast en begint mensen neer te schieten. Hier ontsnap ik van, ik word niet geraakt. Na deze gebeurtenis legt zij haar geweer neer en probeer ik haar weer te helpen (met haar te kalmeren). Maar dan opnieuw pakt zij een geweer en zit ik achter een stoel. Ik dacht “ik laat mij 1 keer raken en dan doe ik alsof ik dood ben”. Ze raakte mij in mijn voet voor de eerste keer en ze zei “zie je wel ik mis nooit” en op het moment dat ik in mijn voet word neergeschoten doet dit enorm pijn. Maar dit vind ik geen vreemd gevoel. Ze schiet mij hierna nog een x aantal keer neer. En hierna komt het vreemde gevoel. Ik voel letterlijk het leven uit mijn lichaam gaan. Het is zo vreemd dat ik het zelfs niet kan beschrijven. Ik voel het gewoon uit mijn lichaam gaan. Ik werd wakker en voelde het nog altijd. Nu is het een weekje geleden en voel mij nog altijd raar. Kan iemand mij alsjeblieft helpen want het maakt mij enorm bang. Alvast bedankt.

  EsmeEsme
  Moderator

  Lara, de school staat symbool voor levensschool. Alles wat je meemaakt, daar leer je van. Je bent zorgzaam, maar de benadering kan in het begin voor anderen wat vreemd zijn. Schieten staat symbool voor kritiek geven of ontvangen. Hier mag je je balans in vinden.

  Je bent nog niet helemaal bewust van lichaam en geest. Uittreden is een soort van gave. Niet iedereen kan zich astraal verplaatsen. Door dit te kunnen, kun je contact maken met andere dimensies. Het is wel handig om het onder controle te krijgen. Het is lastig om in je slaap je positie te bepalen, maar je kan ook proberen lucide te dromen. Dat betekent, dat je bewust bent van dat je droomt. Wanneer je op je buik ligt, met één been naast je neer (lichaam in de letter N), blokkeer je de uittreding. Je kan voor je slaapt, die houding ook aannemen. Is het herkenbaar?

  LarameistersLarameisters
  Deelnemer

  Hoe bedoel je dat dit een soort van gave is en naar andere dimensies kan gaan wat houdt dit precies in?

  EsmeEsme
  Moderator

  Ik noem het maar even zo, de andere dimensie. Eigenlijk wordt daarmee de vierde/vijfde dimensie bedoeld. Maar dat vraagt om een hele lange uitleg. Misschien kun je dat zelf gaan googlen. Met de andere dimensie bedoel ik, dat je dingen kunt zien dat men in de paranormale hoek duwt, zoals contact maken met overledenen, aanvoelen van pijntjes bij andere mensen, emoties voelen, dieren horen praten, planten en bloemen en bomen geluid horen maken. Door ruimtes heen gaan. Dat zijn de dingen waar je gevoelig voor kan zijn, wanneer je kunt uittreden. Maar het is aan jou of je er open voor staat of niet.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">