Psychopaat

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Anoniem
  Gast

  Hallo ik droomde laatst iets heel raars. Ik droomde dat ik naast een psychopaat wakker werdt. Deze man zat 10 jaar al vast en vertelde hoe hij meerdere moorden in detail had gepleegd. Ik was doods bang en sprong uit het bed en rende naar mijn bed toe. In mijn bed lag een jongen met mijn zusje en daar werdt ik ontzettend boos op omdat ze mij niet geloofde. Daarna ben ik weer terug gegaan naar de man hij had geen hand meer maar een ronde stalen cirkel. Ik voelde mij op een gegeven moment niet meer angstig, hij vertelde dat hij niet aan mij kon komen en nu van zijn daden had geleerd. Toen ik wakker werdt lag ik niet meer in mijn eigen bed, maar het bed waar de droom zich afspeelde.

  Kan iemand mij hier meer over vertellen dat dit een bepaalde betekenis heeft.

  Ps: de laatste tijd slaap ik ook erg slecht in. Ik heb het gevoel dat ik in mijn droom zit terwijl ik nog wakker ben alleen voelt het alsof ik de werkelijkheid dan verlies. Dan doe ik mijn licht weer aan omdat ik er angstig van wordt.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">