Psychisch/depressie

 • Auteur
  Berichten
 • Dreamteam
  Gast

  Ik had gedroomd dat mijn broer met wen vriend thuis kwam om te gamen. Maar die vriend zei tegen me dat ik gemeen was en alles. En ik liep toen verdrietig naar onder en zag mijn moeder. Ze had een MacBook gekocht die achteraf niet zo goed was als we dachten (ik krijg over een paar dagen een laptop dus vandaar dat ik dit even meld. Ik pakte daarna mijn fiets en fietste naar een soort van bedrijf, voor mensen die geholpen moeten worden met depressie enz. Ik kwam daarna opeens vrienden tegen dus we gingen samen. We kwamen naar aan en moesten door een best wel lange gang lopen. We zagen de prijzen om geholpen te worden en die liepen wel op tot 200.000 euro! Ik vond dat natuurlijk duur maar nam toch een les. Ik stond met mijn broer in de kamer en we begonnen een verzonnen verhaal te vertellen. Want we zaten te schuilen voor mijn vader.

  Hopelijk kunnen jullie een paar betekenissen hieruit halen doei ????

  Esme
  Moderator

  Je broer kijk tegen je broer en vriend op. Gamen is vergeten van de realiteit. De vriend stelt in een hogere positie zich op dan jij. Hierdoor voel je je minder. Ze zorgen dat je een beetje ontwricht raakt; Haantjes gedrag. Naar beneden gaan is op een lager niveau zitten. Je hoeft niet de volle prijs te betalen voor een les. Je verzint een verhaal, omdat je helemaal niet depressief bent. Je bent gewoon soms uit balans. Dat komt door je hormonen, die alle kanten op kunnen gaat. Het heeft met de leeftijd te maken. Het hoort bij de ontwikkeling van je lichaam.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">