Pissebed uit mijn benen

 • Auteur
  Berichten
 • lilyschuitlilyschuit
  Deelnemer

  Ik droomde vannacht dat uit mijn been alleen maar pissebedden uitkwamen, alsof ze onder mijn huid vast zaten en er door mijn huid er uitgedrukt werden. Ik kwam er maar niet af, en durfde niet naar mijn been te kijken. later in mijn droom kwam ik in mijn fietstas een roodbosje tegen en die was bijna dood, hij zat onder hars leek wel. in eens zat er een nieuwe vogel bij die in het zelfde hars was bekleed. ik droomde op meerdere plekken, ik was daarna op een strand met water wat er eerst rustig uitzag en daarna (wat ik vaker in een droom heb) kwam er vloed en werd met de golven mee genomen door het eiland op verschillende plekken, maar wel steeds met de stress dat ik niet moest verdrinken (was voor mijn gevoel weg aan het rennen) verder kan ik mij niet meer veel herinneren.
  Weet iemand wat deze dingen betekenen? alvast bedankt!

  EsmeEsme
  Moderator

  Dromen over beestjes staat symbool voor irritaties. Er zit iets diep geworteld en die irritatie komt nu naar boven. De ogen sluiten voor iets (niet naar je been kijken) is weglopen voor je angsten. Een roodborstje staat voor een nieuw begin. Het is een tijd voor groei. Maar het roodborstje zit gevangen en vol hars. Dit betekent dat het goed is om aan jezelf te werken.

  Het strand met het water staat symbool voor de grens tussen aarde en water. Aarde staat voor stevig in je schoenen staan en emotie. Water staat voor emotie. Denk aan tranen van geluk of verdriet. Hier moet je nog bewust van worden en het kunnen accepteren. Zandstrand is ook een los materiaal. Die solide is nog niet aanwezig. Weglopen is negeren van je negatieve eigenschappen zoals, angsten, woede, boosheid, jaloezie, bemoeizuchtigheid enzovoort. Deze zou je ook beter kunnen accepteren, want ze beschermen je. Graag je feedback.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">