Partner met ander op vakantie laten gaan

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Romy
  Gast

  Kan iemand mij helpen met mijn droom van vannacht? Dit is mijn droom stap voor stap:

  Mijn moeder is bij mij op bezoek. Ik kom met mijn partner en z’n ouders terug van vakantie. Ik laat hem daarna met z’n ouders en een andere meid op vakantie gaan. Ik moet eigenlijk werken en heb een meeting. Maar ik die dat hij zijn belangrijkste spullen bij mij is vergeten. Ik wil hem daarom bellen. Hij neemt alleen niet op, omdat hij net de grens rijdt denk ik. Na meerdere keren de voicemail te hebben gehoord, veranderd de voicemail in het Frans. Op een gegeven moment neemt er een onbekende man op, die zegt dat ik verkeerd verbonden ben. Ik wordt meteen heel verdrietig en weet ik niet wat ik moet doen. Maar dan ineens staat mijn partner in mn kamer, ?omdat hij mij miste? Ik ben niet echt blij en het eerste dat ik vraag is: hoe vond je het met die meid, maar krijg geen antwoord. Terwijl ik mijn plisségordijn niet goed krijg, wordt ik geïrriteerd en vraag ik hem: wat vonden je ouders van haar? Luisterde zij beter? Had zij meer interesse in hun? Daar gaf mijn partner wel ongemakkelijk antwoord op met: ja ze vonden haar wel leuker dan jou ja. Ik reageer daarop met: zo voelt het dus om de geschiedde vrouw te zijn… Mijn partner heeft medelijden met mij en knuffelt mij meteen stevig en ik moet huilen. Op een gegeven moment vraag ik of hij was gekomen om z’n spullen op te halen, hij geeft aan dat hij deze helemaal was vergeten en dat het ook niet de reden was van terugkomst. Toen schrok ik verdrietig wakker.

  Iemand enig idee wat deze droom betekend? Ik kan alleen dingen teruglezen over echt vreemdgaan, maar ik laat mijn partner met een ander onderzoeken of hij met een ander een relatie wil.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">