Overvallen bekende

 • Auteur
  Berichten
 • dags
  Deelnemer

  Gedroomd over een overval
  Een man zwarte kleding alleen ogen Zichtbaar komt rustig binne lopen met briefje en pen en gaat zitten. Vraagt om pincode, zeg we hebben niks en hij kijkt rond en zegt ik kan ook wel zo wat meenemen en begint met schrijven. Ondertussen Mn zus die ook op bank zit drukt 112 in op telefoon.

  Wat vooraf ging aan de “overval” Liepen samen naar huis. Waren nieuwe mensen komen wonen in woonblok wat verderop. 1 van die gezinnen woonde ook een jongen die we beiden van de middelbare school herkennen en die laatst contact zocht via Facebook. Beetje vreemd vonden wij dat doordat bijna nooit meer op Facebook kijken. En zagen dat hij en zijn familie twee huisjes binnen gingen. We liepen terug naar huis via een “nieuw pad” het pas was er altijd al maar het was nu afgerasterd. Achter het huis van een oude buurvrouw die keek boos doordat ze net ruzie had gehad met haar kinderen. Die “buurvrouw” kwam dus ook ineens bij ons thuis en zei dat ze het lastig vond met haar kinderen om te gaan. We kennen ze al lang maar bijna geen contact meer laatste jaren. Ineens was zij weg en was 1 van haar dochters ineens bij ons klagen over haar moeder en toen kwam die overvaller binnen lopen.

  Hij leek op een broer van die jongen van de middelbare. Vreemde is ik zag geen honden en we hebben er 2.
  Toen de overvaller zei ik kan ook wat meenemen werd ik ineens wakker, harde voelbare hartkloppingen en naar paar seconden was het weg.

  Ben wel benieuwd wat dit kan betekenen.
  Overval, bekenden maar toch onbekenden

  Esme
  Moderator

  Het huis is de plek waar je je veilig voelt. Bekenden geven een vertrouwd gevoel. De buurvrouw staat symbool voor behulpzaamheid. Het nieuwe pad betekent, dat je nieuwe situaties tegen komt en nieuwe keuzes die je mag maken. Facebook staat voor communicatie. Je gaat liever face tot face met iemand in gesprek, want dan kun je in een tussentijd meer vragen dan als je typt. De overvaller symboliseert dat je overvallen wordt in de geheimen die je bewaard. Het kan zijn, dat je er niet van houdt om alles maar bloot te geven over jezelf.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">