Overlijden van mijn opa en oma

 • Auteur
  Berichten
 • Jazz
  Gast

  Ongeveer 3 jaar geleden had ik een hele enge droom. Ik zat er zelf niet in maar ik kon wel zien wat er gebeurde alsof ik er zelf wel bij was. Ik droomde dat mijn oma in de tuin aan het werken was, mijn opa kwam thuis van zijn werk en liep naar binnen. Na een tijdje wilde oma bij opa gaan kijken of alles goed met hem was dus liep ze naar binnen. Daar lag mijn opa op de keukenvloer. (Ik weet niet precies of hij daar al was overleden of nog niet.) Door dat hij op de grond lag en niet reageerde op oma, raakte mijn oma helemaal in shock en door die shock is mijn oma ook overleden. Ongeveer 6 tot 12 maanden later droomde ik weer diezelfde droom maar hij was ook echt precies hetzelfde. Mijn oma was op precies dezelfde plek in de tuin aan het werken bij precies dezelfde bloem toen mijn opa thuiskwam en mijn opa lag in exact dezelfde houding op de keukenvloer.
  Nu ongeveer een jaar geleden droomde ik toch wéér voor een derde keer die droom en weer was alles exact hetzelfde. Precies dezelfde bloem en in precies dezelfde houding op de keukenvloer.
  Nu ben ik daar de laatste tijd heel veel mee bezig. (Mijn opa en oma leven trouwens in het echt nog.) Daarom vraag ik me af of dat dit iets zou betekenen en wat dat dan zou betekenen. (Ik heb alleen 3 vrienden en mijn moeder iets over verteld.) Laat het me alsjeblieft weten wat dit zou betekenen want ik maak me nu echt zorgen om ze. Alvast heel hartelijk bedankt!!

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Ik denk dat je heel erg gesteld bent op je grootouders. Je bent bang ze te verliezen.

  Jazz
  Gast

  Dank u Esme!!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">