Overleden vader

 • Auteur
  Berichten
 • Henri
  Deelnemer

  Hallo allemaal, mijn vader is iets meer dan een jaar geleden onverwachts overleden.
  Nu had ik een aantal dagen over hem gedroomd. Voor het eerst sinds die tijd.
  Ik was in die droom terug in de tijd ergens voor het moment dat hij kwam te overlijden.
  Ik weet dat ik hem vertelde dat hij op die dag uiteindelijk zou sterven aan een hersenbloeding. Maar hij deed verder niks met die informatie. Het volgende moment zaten we in de huiskamer met wat visite (ik denk wat familieleden) alsof er feest was want er stonden borrels op tafel en allemaal lekkere dingen. Mijn vader genoot het meest van dat moment want hij was vooral aanwezig. Behalve ik want mijn angst was dat ik wist dat het weer elk moment kon gebeuren dat ik weer zou zien hoe hij voor mn ogen in elkaar zakte en viel. Alleen dit gebeurde maar niet, alsof het nooit zou gebeuren. maar mijn gevoel van angst en paniek bleef en voelde net echt.

  Ik hoop dat iemand mij kan vertellen of dit iets betekend of juist niet.
  Ik wilde in ieder geval deze droom delen.
  Bedankt voor het lezen!

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Je hebt het laten rusten, maar nu komt eigenlijk pas die rauw naar boven. Je was versteent, maar nu wordt het wat helderder. Je hebt het nog geen plaatsje kunnen geven en ben je nu aan het verwerken. Een feest staat voor ontspanning en plezier, maar jij maakt je zorgen om je vader. Maar je hoeft je niet schuldig te voelen met de dood van je vader.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">