Overleden moeder wilt geen contact

 • Auteur
  Berichten
 • Meiske
  Gast

  Ik heb deze droom zeker 2x gehad…

  Mijn moeder is overleden en in mijn droom zoek ik haar. Na heel wat detective werk kom ik erachter dat ze met een andere man is (ipv mijn vader) en dat ze eigenlijk geen contact meer wilt. In mijn droom dwing ik haar om met mij te praten over de telefoon en dat doet ze dan. Maar ze reageert nauwelijks op mijn vragen, het zijn allemaal 1 woord antwoorden waar ik niks mee kan. Als ik haar vraag waarom ze het heeft gedaan geeft ze geen reactie en als ik vraag of ze terugkomt zegt ze nee. Terwijl ze met me aan de telefoon zit, zie ik haar gezicht. Ze kijkt naar beneden en heeft een serieus/verdrietig gezicht.

  Bedankt alvast voor jullie reactie.

  Ebeline
  Gast

  Zijn er nog dingen waar je je moeder verantwoordelijk voor houd? Dingen wat je niet uit heb kunnen praten?

  Het kan ook verwerking zijn. Je moeder missen, niet meer met haar kunnen communiceren. Als iemand overlijd houd hun leven, bestaan op hier in het waakleven. Er onstaat dan een nieuwe fase in je leven. Contact maken is mogelijk met een medium die kan channelen. (Detective) In bepaalde gevallen is contact maken niet mogelijk, gidsen van de overledene geven geen toestemming (geen contact willen) Sommige overleden mensen wensen niet gestoord te worden. Het is belangrijk om de overledene te respecteren en niet vanuit gaan dat je recht hebt op een antwoord of zo.

  Andere interpretatie:
  Moeder staat symbool voor een deel van jouw persoonlijkheid. Stabiel zijn, een veilig nest voor jezelf creëeren , goed voor je zelf zorgen

  Detective staat symbool voor gerechtigheid ,wet ,regels, nieuw begin.
  Je moeder opbellen: Je moet zelf in staat zijn om je leven op de rit te hebben. Het opbellen suggereert dat je ergens je verantwoordelijkheid niet neemt.

  Dromen over andere man kan te maken hebben met normen en waarden waarmee je bent opgegroeid en zelf vanaf wijkt om een of andere reden.
  We hoeven immers niet alles na te volgen wat ons is aangeleerd

  Moeder wilt geen contact: Je moet verder met je leven, niet meer achterom kijken wat er geweest is. Dit blokkeert vooruitgang en nieuwe kansen in het leven.

  Feedback word op prijs gesteld

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">