orka’s redden

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Linda van Herreveld
  Gast

  Ik droomde dat ik in een soort van zwembad gebouw was voor orka’s, ze gleden van een gele ronde glijbaan af het water in. Ze vonden het heerlijk. Totdat de plafond van het gebouw begon in te storten. Ik lag zelf half onder de stenen maar kon mezelf redden en zag dat de orka’s vast zaten op de glijbaan zonder water. Het gekke was dat er ook een gat in de muur zag met daarachter een soort van meer of zee, ik klom uit het puin en sleepte alle orka’s (stuk of 4) 1 voor 1 het meer in. Wat zou het kunnen betekenen. Ik droom namelijk heel vaak dat ik kinderen of dieren moet redden.

  Ebeline
  Gast

  Zwembad of zwemparadijs voor orkas is weer typisch een fantasie van mensen die de verbinding aan willen gaan met wilde dieren. Zelfde idee als een hondenrestaurant of kattencafe. Welk dier zit op dat soort onzin te wachten?

  De verbinding met wilde dieren aan gaan is ook respecteren dat bepaalde diersoorten niet voor entertainment en speelplezier is.

  Bepaalde dieren horen thuis in het wild. Je droomt over het redden van kinderen en dieren.
  Als je daar affiniteit mee hebt , doe daar wat mee zal ik zeggen.
  Maar redden van kinderen en dieren is niet alleen maar speelkwartier en verwennerij.

  Respecteer de natuurlijke afkomst van kind en dier

  Sophie
  Gast

  Hoi,
  Misschien gaat je droom niet over redden,
  Maar helpen ‘uitbreken ‘.
  Er was een gat in de muur naar de brede natuur( zee/meer). En ookal leken ze heel gelukkig., misschien moesten ze uitgebroken worden.
  Je hebt waarschijnlijk al orka opgezocht?

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">