Opgelicht

 • Auteur
  Berichten
 • DTDT
  Gast

  Nou zo bizar dat ik hier een beveiliginscode in moet vullen. Daar eindigde mijn droom namelijk mee.

  Ik was in Italië in een hele grote villa waar hele enge feestjes werden gegeven. Ik was met een familie mee die ik niet kende. Deze zaten in een fout circuit en het duurde dan ook niet lang voordat er een aantal kinderen uit die familie waren uitgemoord. We moesten een soort van missie volbrengen en dan zou de vader op ons wachten op de parkeerplaats om ons op de halen. Uiteindelijk werden we betrapt en moesten we allemaal dood. Er was een jongen die mij probeerde te helpen steeds met geheime taal maar ik begreep hem niet. Uiteindelijk was ik gevlucht en had ik mij verstopt in een kluis in het mannentoilet. Uiteindelijk hadden ze mij gevonden door middel van camera beelden. Uiteindelijk toch een kans gevonden om samen met die familie tenvluchten. Maar ik was iets vergeten dus moest terug en toen ik op de parkeerplaats aankwam was iedereen weg. Toen moest ik teruglopen. Daar kwam nog bij dat deze familie mijn creditcard hadden gejat en alles van mijn bankpas af hadden gehaald. Toen werd ik wakker in mn droom. En dacht ik ik moet de instellingen op mn creditcard veranderen. Maar ik wist de beveiligingscode niet. Dus daarvoor moest ik mn moeder bellen. Maar ook die kon me niet helpen.

  DTDT
  Gast

  Iemand enig idee wat deze droom betekent? Was iets te snel met afsluiten vanochtend had meteen alles getypt. De droom was zo intens echt dat ik er wel wat mee moest doen…

  Esme
  Moderator

  Morgen zal ik er naar kijken. Weet je, mensen reageren niet meer zo na de uitleg. Dus is mijn motivatie minder. Maar ik vind analyseren wel heel erg leuk. De uitleg zie je morgen.

  Esme
  Moderator

  De meeste achtervolgingsdromen staan voor negatieve emoties tijdens het echte leven. Dit kan gaan over de angst die je ervaart voor een nieuwe baan of angst om een geliefde te moeten missen. Ook stress die opduikt bij een moeilijke financiële situatie ligt heel vaak aan de basis van een achtervolgingsdroom. Fysieke, mentale en emotionele pijn een grote bijdrage leveren aan je nachtrust. Wanneer je wegrent voor je achtervolger en je probeert je te verbergen kan dit betekenen dat je je ook in het echte leven verbergt voor iets of iemand.

  De beveiligingscode staat voor keuzes die je moet maken. Het is als een moeilijke puzzel. Je krijgt het niet voor elkaar om helderheid te krijgen. Het kan ook staan voor het oplossen van een probleem. Dit lukt momenteel niet.

  DTDT
  Gast

  Super fijn dit. Dankjewel!!

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">