Operatie, narcose , game wachtkamer

 • Auteur
  Berichten
 • Dj_amyV
  Deelnemer

  Ik droomde dat ik moest geopereerd worden, ik ging dus naar het ziekenhuis ik was superbang. Ik maakte me klaar voor de operatie, maar de wachtkamer was een gamekamer. Ik mocht daar dus even gamen. Toen ze mij kwamen halen ging ik helemaal naar beneden , roem opeens zag ik friggo’s staan ik vroeg “wat is dat”? Ze antwoorden dat is voedsel voor de chirurgen die langer dan 2 uur moeten opereren. Maar de gang leek super vuil. We gingen dus de operatie zaal binnnen. Op de deur stond nummer 55. Ze vroegen om op het tafeltje te gaan liggen, maar het tafeltje was van moes met zwart leer overheen. Ik ging dus liggen maar mijn hoofd moest op een metalen kar gaan liggen. Ik deet dat dus , ze deden al dierect dan mond maskertje op mij. Ik kon tot 8 tellen tot ik in slaap viel. Maar ik ben nu zelf gelukkig wakker geworden, in onze wereld

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  Dj_amyV
  Deelnemer

  Danku dat je mij wilt helpen met deze droom want ik zou graag willen weten wat die betekend

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Een droom waarin je een operatie ondergaat suggereert dat je iets uit je systeem kwijt moet. Misschien is er iets dat je zou moeten loslaten, of een oude gewoonte die je wilt afleren. Je bent bang omdat je de confrontatie niet durft aan te gaan.

  De gamekamer is als een kermis of levenspad en de invloed daarvan, dat me doet denken aan de tarotkaart Het Rad van Fortuin. Bepaalde invloeden laten zich niet sturen net als het weer. Het lot gaat zijn gang. Het gaat hier om invloeden van buitenaf. In de link lees je meer: http://www.kaartensterren.nl/pagina%27s%20tarotkaarten/arcana/pagina%2010%20rad%20van%20fortuin.html. Ik kom er alleen niet uit wat het nummer 55 kan toevoegen aan je droom. Een deur heeft te maken met een keuze die je maakt.

  De operatie lijkt wat oncomfortabel en niet steriel (clean of eerlijk). Er wordt vreemd met je omgegaan, waardoor je niet goed geholpen wordt. Het moet gaan zoals de regels van een ander. Je kan je moeilijk aanpassen op deze denkwijze.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">