Operatie keel

 • Auteur
  Berichten
 • Lisanne
  Gast

  Hoi,

  Al twee nachten droom ik hetzelfde/droom ik verder op de droom van de vorige nacht. Ik weet niet alles meer maar wel dat ik wordt geopereerd aan mijn keel, de operatie zelf heb ik niet over gedroomd maar wel het stukje vooraf: in bed liggen, klaar maken voor de operatie. Vervolgens is de operatie geweest en lig ik in bed, na een tijdje, op het moment dat ik mijn spullen heb gepakt om naar huis te gaan, wordt ik hees, de verpleegkundige kijkt nog even naar mijn keel en zegt dat ik een schimmel heb en moet blijven. Ik krijg daar een zalfje voor dat ik drie keer per dag moet spoelen in mijn mond en dan doorslikken. Na een week gaat het wel wat beter maar ik moet opnieuw geopereerd worden, waarom is me niet duidelijk. En dan wordt ik dus weer wakker in een bed om te herstellen.

  Ik heb verder geen naar of angstig gevoel gehad tijdens mijn droom en wordt niet onrustig wakker. Eerder rustig en ontspannen.

  Heeft iemand enige idee wat dit zou kunnen betekenen?

  Esme
  Moderator

  Het heeft met je keelchakra https://www.happywithyoga.com/meditatie/keelchakra/ te maken. Die is in onbalans. De keelchakra staat voor communicatie. Iets of iemand heeft je de mond gesnoerd. Of je heb iets meegemaakt waar je zo perplext van bent, dat je moeite hebt om je te uiten. Het kan ook te maken hebben met opgekropte gevoelens, die je niet kunt plaatsen.

  Lisanne
  Gast

  Bedankt voor je snelle reactie! Geeft me wel stof tot nadenken, ik dacht al de keelchakra maar kan me in ieder geval niet bewust iets herrineren dat me de mond heeft gesnoerd oid. Super bedankt voor je reactie!!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">