Open deur

 • Auteur
  Berichten
 • Elllen
  Gast

  Goedendag,
  Ik droomde vannacht dat ik was uitgenodigd door mn ex vriendje (met wie ik sinds 2 weken weer heel fijn contact heb en met wie ik afgesproken heb om elkaar weer te zien), ik ging naar zijn huis, de deur stond wagenwijd open. Ik liep naar binnen en de vloer was afgedekt met karton want hij was de muren aan het verven. Hijzelf stond boven onder de douche.
  Op het moment dat ik naar boven wilde gaan ging mijn wekker…

  Kan iemand me uitleg geven over deze droom?
  Alvast bedankt! Ellen

  maarten hosmar
  Gast

  je bent niet cool

  Elllen
  Gast

  Hopelijk komt er ook nog iemand die serieus kan reageren…

  EsmeEsme
  Moderator

  Ellen, wil er wel op reageren. Een huis staat symbool voor lichaam en ziel. De kamers bevatten karaktereigenschappen en vaardigheden. Elke kamer heeft zijn functie. De zolder is letterlijk de bovenkamer, dus gedachten en ziel. Jij treedt weer toe in zijn domein. Dat de deur wagenwijd open staat, betekent dat jullie openstaan voor een hernieuwd en open contact. Het huis opknappen staat voor een frisse start. Douchen is jezelf reinigen. Oude problemen of herinneringen van nare situaties worden weggespoeld. Maar water staat ook symbool voor emotie. Een regendouche. Denk dan aan tranen van geluk en van plezier. Het lijkt er op dat jullie samen veel meegemaakt hebben.

  Ik ben benieuwd of je je hierin kan vinden.

  Elllen
  Gast

  Dank je wel Esme! Het is een man die duidelijk tekenen van bindingsangst vertoont, na paar maanden stilte nu weer contact en een ontmoeting gehad die als vanouds superfijn was. Hij is echt een denker, analyseert alles dus die bovenkamer snap ik nu heel goed. Ik hoop dat hij inderdaad meer openstaat voor me en dat de rust hem goed heeft gedaan… De droom en jouw uitleg geeft me in ieder geval hoop! (Ik had ook om een hulp van boven gevraagd dus misschien was dit het antwoord daarop)

  Elllen
  Gast

  PS De tijd dat we samen waren hebben we het alleen maar superfijn gehad, het was de verbinding die hem afstand deed nemen. Maar in het verleden , voordat we elkaar kenden hebben we allebei wel veel meegemaakt in relaties. Hopelijk staat daar die regendouche voor 😉

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">