Op reis/vakantie gaan, bagage/tas/koffer niet ingepakt

 • Auteur
  Berichten
 • Jay777
  Deelnemer

  Hallo,

  De afgelopen jaren heb ik regelmatig dezelfde droom gehad. Ik droom vaak dat ik op reis ga en dat ik ben vergeten om mijn koffer/bagage in te pakken. In mijn droom geeft mij dat erg veel stress, omdat ik in het dagelijkse leven alles ruim van te voren en georganiseerd zou inpakken. In mijn droom begrijp ik dan ook niet hoe ik kan vergeten om mijn koffer in te pakken. Door alles in de laatste minuut te doen, gooi ik snel wat dingen in mijn koffer of haal ik snel wat spullen er uit en vertrek ik snel met wat er dan ook op dat moment in mijn tas zit. De uiteindelijke reis droom ik nooit, het blijft echt beperkt tot het moment voorafgaand aan de reis en het moment dat ik er achter kom dat ik binnen (bijvoorbeeld) een half uur weg moet en mijn koffer/bagage/tas helemaal niet heb ingepakt.

  Ik heb geprobeerd om te betekenis van de droom op te zoeken, maar doordat mijn droom echt zo beperkt blijft tot het moment van ontdekken dat ik niet heb ingepakt en inpakken, sluit het niet aan op de dromen die ik op deze site/elders kan vinden. Hopelijk kan iemand me helpen, want de droom komt te vaak terug om iets willekeurigs te zijn. Droom komt overigens niet per se terug wanneer ik op reis ga, ook wanneer ik niks heb gepland.

  Ebeline
  Gast

  Het reizen op reis gaan staat voor je levensdoelen. Het vegeten in te pakken van je koffers: Je bent niet gefocust op je leven. Dit geeft stress en angst omdat je op zo’n manier kansen misloopt in je leven of van je ware bestemming afwijkt.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">