Op bezoek bij een overleden vriend

 • Dit onderwerp bevat 1 reactie, 2 deelnemers, en is laatst geüpdatet op 5 jaren geleden door Esme.
 • Auteur
  Berichten
 • Dahaille
  Deelnemer

  Mijn vriend is nu twee jaar overleden. Wij hebben een speciale band. Afgelopen nacht was ik bij hem op bezoek. En het is als vanouds.Hij speelde op zijn elektrische gitaar voor mij en hij was zichtbaar blij dat ik er was. Er werd niet gesproken in de droom, het voelde veilig en vertrouwd. Op een gegeven moment maakt hij een bedje voor mij op de grond en stopt mij toe met zijn jas. Toen zei hij de enige woorden die in de droom zijn gesproken, ik wil dat je niet weggaat en bij mij blijft.

  Welke betekenis heeft de droom?

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Twee jaar geleden is erg vers. Onbewust blijf je er mee bezig en droom je van hem. Muziek bindt elkaar. Dat je vriend je gedag komt zeggen is niet makkelijk te doorgronden. Je mist hem in ieder geval en je had gewild, dat het zo was als vroeger. Het is heel moeilijk om dit gevoel los te laten. Ik wens je sterkte met het verlies.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">