Oorlog en Verlamd

 • Auteur
  Berichten
 • julia_calis
  Deelnemer

  Ik heb twee bizarre dromen gehad… U moet weten dat ik altijd in kleur droom en in enorm veel detail ( beetje eng ). Ook droom ik een aantal keer per maand lucide (vanaf mijn vierde ofzo.) en ik heb al twee keer een ‘visioen’ gehad, zoals ze het noemen. Maar ik noem het liever met mijn onbewustheid praten.

  1) Het was oorlog en ik zat met mijn volk op de berg ( we rende weg ) voor de soldaten die via het strand ons achterna kwamen. er waren een aantal moeders die hun kinderen die te jong waren om te rennen die hun kinderen meedroegen de berg op. het leek op een zuidoost land vanuit Nederlands perspectief. Helaas waren de moeders en hun kinderen te laat en ik zag voor mijn eigen ogen hoe eerst hun kinderen en dan de moeders zelf werden neergeschoten. Ik zal dit nooit meer kunnen vergeten… De gruwelijke details… Ik moest toekijken naar de wanhoop en pijn… Daarna eindigde mijn droom. Ik herinner me de moeders en kinderen ook nog ook al weet ik dat mijn hersenen dit hebben gemaakt.. Het blijft enorm moeilijk.

  2) Ik lag in een bed en wanneer ik mijn ogen opende zag ik dat het dag was en ik onderin een wit stapelbed lag. aan mijn bed hingen blauwe en roze visjes ( van hout ). ‘Mijn’ familie zat aan mijn bed. Vrijwel meteen had ik door dat het een droom was. Toen ik mezelf wilde knijpen merkte ik dat ik me amper kon bewegen en ik voelde me heel slap , alsof ik net uit een coma kwam. Mijn ogen vielen bijna dicht en toen ik eindelijk in staat was om mezelf te knijpen deed dit geen pijn. Ik wist dat ik een droom was, ahja nu wist ik het zeker. Dus besloot ik mijn ogen dicht te laten vallen en werd ik ECHT wakker haha.

  Wat betekend dit? Over droom 1 maak ik me zorgen.

  Danku!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">