Oorlog

 • Dit onderwerp bevat 1 reactie, 2 deelnemers, en is laatst geüpdatet op 4 jaren geleden door Esme.
 • Auteur
  Berichten
 • ZekerKirsten
  Gast

  Ik kan me niet veel meer herinneren van mijn nachtmerrie.

  Er was een bommen melding. We renden met z’n allen (moeder, vader, broertje) naar het konijnenhok. Ik moest alles eruit gooien van speeltjes, zand, etc. We bedekten onszelf met een deken. Iemand had onze hond, en ik vroeg waar ons konijn was. Die zat onder de overkapping. Ik rende zo snel als ik kon naar de overkapping en kon het konijn zo weer pakken. Er werden bommen gedropt, maar ons huis werd niet geraakt. We wouden allemaal weer opstaan, maar ik zag dat de vliegtuigen een rondje maakten en terug kwamen. Weer werd ons huis niet geraakt. Ik zag dat de vliegtuigen een groot rondje maakte, en rende onder de overkapping om ergens te zoeken naar iets beters dan een deken om ons mee te bedekken. Ik vond een blauw deken en dat was beter. Opnieuw werd ons huis niet geraakt. Ik ging opnieuw op zoek naar betere bedekking, maar deze keer zag ik hoe mijn vader en moeder met kogels geraakt werden. Ik heb daarna iedereen onder de overkapping gehaald, maar mijn broertje werd onder de overkapping ook nog geraakt.

  Toen ben ik huilend wakker geworden. Ik vraag me enorm af wat dit kan betekenen, zeker nu mijn leven vrij hectisch is. Alvast bedankt voor het lezen en beantwoorden van mijn vraag.

  Esme
  Moderator

  Een bom melding is een alarm van een woede aanval. Woede kan ontstaan uit opgekropte emoties. Je moet echt dekking zoeken als je woedend bent. Zand staat in deze context voor creativiteit. De dieren geven je rust. Je huilt erom, omdat je niet weet hoe je dit moet oplossen.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">