onverklaarbare droom

 • Auteur
  Berichten
 • Elkex
  Gast

  Hallo,

  onlangs had ik een droom waarin mijn plusmama (die ik héél graag zie) ineens kwaadaardig werd en kittens probeerde te vermoorden. Ik was in het huis waar wa jaren lang hebben gewoon (1 jaar geleden verhuisd) dat om een of andere reden vol kittens zat.

  Ik wou ze redden, dus ik nam een grote juten zak en begon zo veel mogelijk kittens te verzamelen en histerisch tegen haar te roepen.
  Ik ging naar de kelder, omdat ze daar ook naartoe ging en er veel kittens zaten.
  De kelder bestond uit allemaal verschillende kamers, die verschillende fasen uit mijn leven voorstelde (denk ik). Ik zag bijvoorbeeld mijn oude kinderkamer, een kamer vol spullen die ik gebruikte in het middelbaar… (Ik ben 21 jaar)
  Ondertussen was mijn stiefmoeder verdwenen en de kittens veranderd in een soort van plastieke figuurtjes die ik dus in al die kamers zo snel mogelijk was aan het verzamelen, allemaal heel chaotisch.

  Iemand enig idee wat deze droom in godsnaam kan betekenen?
  Merci!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">