Ontmoeting vroegere vriendin

 • Auteur
  Berichten
 • Summon
  Deelnemer

  Ik droomde dat ik een vriendin van vroeger ontmoette. Zij had toen een relatie met een maat van mij. De verstandhouding tussen haar en mij was als een haat/liefde verhouding.
  We ontmoeten elkaar in de woonplaats waar ik vroeger woonde. Zij had een soort van gothic sexy top aan onder een lange jas die alleen ik mocht zien. De rest van de kleding kon ik niet zien.
  Kleur van haar kleding was zwart en rood aan de binnenkant.
  Zij wilde mij niet meer kwijt als vriend en wilde heel veel met mij knuffelen. Meer niet, maar wel close.
  We waren in de droom 7 jaar ouder dan toen we elkaar in het echte leven kende.
  We waren in de keuken toen mijn ouders thuis kwamen. Ze kwamen via de achtertuin wat weer de tuin is van mijn eigen huis.
  Mijn moeder deed heel bot, m’n zusje reageerde nergens op en m’n vader was ook eerst wat achterdochtig maar trok naderhand bij en vond dat het goed was.
  ‘S avonds gingen zij en ik de stad in om te feesten maar ineens waren we weer op de fiets naar huis. Er was nog een derde persoon in een vale witte trui. Die vroeg ons of we mee wilden fietsen naar zijn woonplaats toe iets verderop en als we daar waren zouden we weer gelijk terug naar huis gaan.
  We stonden op een splitsing. Naar zijn plaats toe was rechtdoor. Naar mijn huis toe was linksaf de dijk op.
  Zij wilde dit eigenlijk niet en fietste al naar mijn huis toe en ik zag het ook niet zitten want wilde ook gewoon thuis zijn, we wilden samen zijn om alles van vroeger goed te maken.
  Het huis stond op een dijk waar mijn zus nu woont alleen dan aan de andere kant er van en meer aan het begin van de dijk/straat.

  Inmiddels heb ik haar in het “echte” leven terug gevonden, lang leve social media in dit geval, en we praten honderd uit.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">