onsamenhangende droom

 • Auteur
  Berichten
 • Lara
  Gast

  Goedemorgen,

  Vannacht droomde ik, wederom (vorige nacht ook al gedroomd over een discotheek) over een discotheek. Ik was daar met vriendinnen die ik vroeger kende, (middelbare school tijd). In de discotheek wordt 1 meisje/vriendin ‘ineens’ neergeschoten, er was geen paniek, en zij was hevig aan het bloeden en overleed uiteindelijk dus ook. Wij moesten het haar ouders gaan vertellen en iedereen was erg verdrietig. Totdat ineens duidelijk werd dat ze dus helemaal niet dood bleek te zijn…? De dingen die naar voren kwamen in deze droom, waren de discotheek en bloed. Over beide onderwerpen heb ik de afgelopen tijd meerdere keren al dromen gehad. (wel dat een ander, of een dier aan het bloeden was). Kunt u wat specifieker zijn over de droom, het is voor mij een beetje onsamenhangend.
  Alvast bedankt. Liefs, Lara

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Een discotheek staat voor ontspanning en sociaal leven. Als iemand neergeschoten wordt staat dit voor kritiek ontvangen of wil men ontdoen van bepaalde negatieve eigenschappen. Dus het heeft iets te maken met jou en de maatschappij. Bloed vloeien staat symbool van energie verliezen. Dieren staan voor oerkracht.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">