Onrustige droom van tienerzoon

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Droomman
  Gast

  Goedemorgen mede-dreamers,

  Mijn tienerzoon zit net een jaartje bij een studentenvereniging en appte mij vanochtend dit. Even wat uitleg: PV duidt op een dispuut (een groep kameraden) en O (gaat over een andere groep kameraden die ook bij de vereniging zit). Brassen is een soort vechten om elkaar (strop)das af te pakken. Sjaars zijn nieuwe leden van de vereniging. Mijn zoon is trouwens ook een vinger, weet niet of dat nog van belang is. Maar zou iemand mij kunnen helpen met het uitleggen van deze droom? Dit appte mijn zoon dus:

  Ik had een droom:
  PV stond te wachten, opeens komt er een willekeurig dispuut naar ons toe lopen en zegt: “HA! Wij hebben nieuwe dassen die 10 keer zo goed zijn als die can jullie!”. Vervolgens hebben alle PV mannen gewonnen met brassen en dassen gestolen van het willekeurige dispuut. Na de brass partij zegt de tegenstander opeens: “HAHA! Ons plan heeft gewerkt!”
  We kijken met z’n vijven naar de dassen die we net hebben gestolen en het blijken die van O te zijn.
  Opeens komt O binnen lopen en ze schreeuwen: “AHA! Dus PV heeft onze dassen gestolen!!!”
  Dit was trouwens ook allemaal op een vliegveld waar we stonden te wachten op de aankomst van de nieuwe sjaars voor de ontgroening.

  Ik weet niet wat dit betekend… Misschien heb ik in mijn onderbewustzijn een angst voor O ofzo. Maar ik moest echt heel erg lachen toen ik wakker werd.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">