Ongepland feestje

 • Auteur
  Berichten
 • Loïs
  Gast

  Vannacht heb ik gedroomd dat mijn vriend zonder overleg met mij een feestje aan het organiseren was. Ik was heel boos op hem dat hij mij niets verteld had en ik daar achter moest komen. Toen zag ik plotseling mijn overleden opa en ik was heel blij dat ik hem zag. Hij keek vriendelijk en blij. Daarna liep ik, nog steeds boos op mijn vriend, ergens naar toe (denk naar huis, ik weet het niet). En trapte per ongeluk in de hondenpoep.

  Haha. Ik ben echt benieuwd wat voor betekenis jullie hier aan koppelen. Ik droom de laatste tijd overigens vaak over feestjes, dus dit lijkt nu even een thema voor mij.

  Esme
  Moderator

  Een feestje vieren is het leven vieren. Het feestje in deze droom is een onverwachte situatie waarin je je verkeert. Je houdt schijnbaar niet van verrassingen. Het kan komen, omdat je overal de regie in wilt houden. Trappen in hondenpoep is trappen in shit. Wanneer je geen controle hebt over een situatie, kun je in paniek raken. De opa is de oude wijze man die zich in je droom manifesteert. Het helpt je momenteel meer als je je ratio laat spreken i.p.v. je intuïtie.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">