Onbekende samenwonen

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Isa
  Gast

  Ik heb vannacht gedroomd dat ik jonger was en voor het eerst ging samenwonen met een jonge knappe jongen. Maar eigenlijk niet mijn type. Ik ben nu 38 heb 2 kids en ben al 8-9 jr alleen, ik zit totaal niet op liefde te wachten. In de droom waren we begin 20. We waren klef en heel gelukkig (zo ben ik niet 😂) het huis was mega groot met 4 verdiepingen en 1 verdieping stond vol met oude kastjes waarvan ik in mijn droom besloot en niet kon wachten om ze op te knappen.

  Samenwonen kan ik vinden. Groot huis ook. Samen wonen met vriend ook maar samenwonen met onbekende niet.
  Ik werd wel blij wakker.

  Benieuwd of iemand hier een theorie op heeft voor me.

  Ebeline
  Gast

  Tsja wat ik uit de droom op kan maken.

  Klef is aanhalig, lekker intiem, elkaars nabijheid opzoeken en van elkaars nabijheid genieten.
  Zo ben je niet zeg je.

  Een droom over een kast symboliseert iets in je leven dat je verborgen hebt gehouden. Deze droom kan ook staan voor een onthulling van eerder verborgen aspecten van jezelf.

  Oude kastjes opknappen. Je kunt niet wachten. Ik denk dat je beseft dat je eigen manier van opstelling er naar heeft gemaakt dat je alleen bent en dat je diep van binnen wel behoefte hebt om vrij, ongedwongen, ongeremd te genieten van de liefde.

  Samenwonen met onbekende kan daadwerkelijk staan voor een nieuwe relatie op komst.
  Maar ik denk dat als je mindset bijstelt dat je inderdaad een type man zal aantrekken waar je anders nooit op zou vallen. In dat geval is dat ongekend, nooit eerder zo gedaan of bekeken en dus onbekend

  Isa
  Gast

  Dank voor je meedenken.
  Hmmm ik heb idd iets verborgen gehouden voor mezelf. 2wk geleden met emdr kwam dat eruit. Dus vind dit een zeer mooie invulling.

  Liefde zoals ik het gehad heb was niet fijn daarom geen verlangen ernaar. Zoals jij het omschrijft is idd waar ik wel naar verlang maar zo ver weggestopt omdat ik er niet meer in geloof.

  En ja ik ben op dit moment heel actief om mijn mindset te veranderen. Dus je ziet het erg goed.

  Dank voor deze reflectie 🙏🏼

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">