Noodlanding vliegtuig

 • Auteur
  Berichten
 • Tessa24
  Gast

  Hoi iedereen!

  Ik droomde zojuist dat ik in een vliegtuig zat, en voelde al snel dat er iets mis was. Toen werd er aangegeven dat we een noodlanding gingen maken. Toen zag ik pas dat m’n moeder naast me zat en mij vasthield tijdens de daling. Uiteindelijk kwam iedereen er goed uit en konden ze het vliegtuig op tijd blussen, maar hij stond dus wel in brand. Later zat iedereen met geschrokken gezichten te wachten in een hotel tot er een nieuw vliegtuig zou komen.
  Wat zou dit betekenen? Ik droomde het toen ik al eens wakker was geworden. 2 dagen geleden ben ik vertrokken uit een ander land waar ik een man ken waar ik helemaal verliefd op ben geworden. Hij vind mij leuk, maar de gevoelens zijn er (nog) niet helemaal bij hem. Ik ben zo van slag dat m’n hart gebroken is, hij doet zoveel met mij. Ik probeerde de gedachtes weg te duwen en viel weer in slaap. Maar toen droomde ik dus over het vliegtuig.
  Ik lees elders dat het kan zijn dat er iets echt misgaat in je leven en dat je moet bijsturen. Wat denken jullie??
  Ik hoor het heel graag

  Ebeline
  Gast

  Vliegtuig: Doelen, verwachtingen nieuwe mogelijkheden.
  Ergens gaat het niet zo goed wat het realiseren van jouw doelen betreft.
  (Noodlanding)
  Waarschijnlijk zie je tijdig in dat je je plannen moet wijzigen omdat het tot een catastrofe leid.

  Moeders bieden , comfort, begeleiding en bescherming.
  Hoe zelfstandig en verantwoordelijk ben je?
  Je zult toch op eigen benen moeten staan.

  Hotel: Je moet afstand nemen van je oude gewoontes en oude manier van denken en je doelen, plannen etc bijstellen.

  Angie
  Gast

  Bijzonder ik had vanacht een soortgelijke droom.

  Samen met een goede vriend was ik een verzekering aan het regelen voor een reis die ik ging maken.
  Anderen bekenden gingen met een busreis.
  Mijn zoon en ik zaten opeens onverwachts in een klein vliegtuigje die over Australië vloog. Ik was hem zelf aan het besturen en zettehem op automatische piloot. We hadden al plannen om op 3 plekjes te landen voor we weer naar huis moesten. Maar onderweg was er iets mis met t vliegtuig. Het was niet eng maar onverklaarbaar en zo plotseling. Boven op een hoge rots in het landschap zakte we een een klein stukje neer en hingen een beetje te wiebelen van links naar rechts mijn zoon was mij aan het plagen en maakte wiebelde nog spannender. Vroeg aan hem of hij er mee wilde stoppen omdat we zo neer zouden kunnen storten zo onstabiel als we daar boven aan het hangen waren op die rots. Werd een beetje angstiger van de situatie en vroeg aan mijn zoon om daar mee te stoppen. Wat mij opviel was dat achter het vliegtuig kleurpotloden gevallen waren.
  Ik ging op zoek naar mijn telefoon om een hulpdienst te bellen.
  Wie kan mij vertellen wat deze droom betekent?

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">