Noodlanding vliegtuig

 • Auteur
  Berichten
 • Tessa24

  Hoi iedereen!

  Ik droomde zojuist dat ik in een vliegtuig zat, en voelde al snel dat er iets mis was. Toen werd er aangegeven dat we een noodlanding gingen maken. Toen zag ik pas dat m’n moeder naast me zat en mij vasthield tijdens de daling. Uiteindelijk kwam iedereen er goed uit en konden ze het vliegtuig op tijd blussen, maar hij stond dus wel in brand. Later zat iedereen met geschrokken gezichten te wachten in een hotel tot er een nieuw vliegtuig zou komen.
  Wat zou dit betekenen? Ik droomde het toen ik al eens wakker was geworden. 2 dagen geleden ben ik vertrokken uit een ander land waar ik een man ken waar ik helemaal verliefd op ben geworden. Hij vind mij leuk, maar de gevoelens zijn er (nog) niet helemaal bij hem. Ik ben zo van slag dat m’n hart gebroken is, hij doet zoveel met mij. Ik probeerde de gedachtes weg te duwen en viel weer in slaap. Maar toen droomde ik dus over het vliegtuig.
  Ik lees elders dat het kan zijn dat er iets echt misgaat in je leven en dat je moet bijsturen. Wat denken jullie??
  Ik hoor het heel graag

  0
  0
  Helaas, nog geen beoordelingen.
  Ogenblik geduld...
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">