Nightmares, or something else

 • Auteur
  Berichten
 • Killua
  Gast

  Hey,

  ik weet niet of dit iets te zeggen heeft, misschien is het ook wel helemaal niets.

  Ik heb vannacht zo raar gedroomt. Dat toen ik wakker werd gewoon even de weg kwijt was. Ik weet niet waar deze droomt begon. Maar t het gaat als volgt.

  Ik en een goede vriend, die ik ook in echte leven ken. Ik noem hem voor nu Peter.
  We zijn ergens in een nachtelijke natuurlijke omgeving. Peter schijnt persoonlijkheids problemen te hebben (dit is in reallife niet t geval) bij ons is een hele mooie vrouw, met donkere ogen, mooi lang zwart krullend haar, en een vriendelijk gezicht. Z’n persoon waaraan je ziet dat ze te vertouwen is.
  In mijn droom probeert ze te helpen, met een soort reading of iets in die trant. Ze probeerd dit eerst bij mij. Achteraf herinner ik mij hier niks van. Na ruime tijd, althans zo voelt het. Komen wij terug bij die vrouw. Ze heeft over de reading die ze mij heeft t gegeven. Ik geef ook aan hiervan niks te herinneren. Waardoor besloten word om het bij Peter te proberen, aangezien hij het probleem heeft. Na dt besloten te hebben, gebeurt er iets heel geks. Peter krijgt duisteren ogen. Niet zwart maar duister. (anders weet ik het niet uit te leggen). Het laatste wat ik me na dat moment herinner, is dat ik wakker word meters van Peter, en de vrouw af. Ik zie ze in verte staan. Ik sta op en begin ze tegemoet te rennen. Als ik dichterbij kom. Zie ik dat peter de vrouw ophangt!…

  Op dit moment word ik dus wakker.
  T is voor mij lang geleden dat ik zo gedroomt heb. Ondanks ik de grote lijnen niet meer weet. Zijn de details blijven hangen. Ik weet niet of dit iets te zeggen heeft. T was wel even fijn om het van mij af te schrijven.

  Groeten,
  Killua.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">