Niet worden gelooft

 • Auteur
  Berichten
 • Esmeetjeeee
  Gast

  Mijn familie is al jaren geleden uit elkaar gevallen, spreek ze al jaren niet meer daarom was deze droom zo random voor me:

  Ik zag mijn vader (weet niet of het op school was of op de camping meer), hij keek erg verdrietig dus ik ging met hem praten en hem proberen te troosten. Toen hoorde ik dat mijn zus weer in beeld was gekomen en dat ze leuke dingen met haar gingen doen. Maar mijn zus is een sociopath die alleen maar liegt en misbruik wilt maken van hun geld. Ik vertel mijn vader dat de keer dat zij dachten dat ze in Brazilië was, ze gewoon hier met mij en m’n oud huisgenootje aan het chillen was. Mijn vader gelooft me niet, dus ik ga de hort op opzoek naar bewijs, ik kom op de camping waar een oud huisgenootje van mij is die zich het nog kan herinneren en nog ergens een foto heeft staan. Mijn moeder komt uiteindelijk in beeld, ik probeer haar ook uit te leggen dat mijn zus niet te vertrouwen is en dat ik bewijs heb maar word niet gelooft. Ik zie me zus uiteindelijk die ook erg sadistisch uit haar ogen keek en genoot dat ik niet gelooft werd. Ik wou haar vechten, pijn doen, wat ik niet heb gedaan maar ik begon zo hard te schreeuwen van de pijn die het me deed, voor mijn gevoel was ik 10 minuten aan het schreeuwen en werd ik wakker met het gevoel alsof ik nogsteeds aan schreeuwen was.

  Iemand enig idee wat dit kan betekenen? Het voelt wel als een echte verwerkingsdroom. Heel erg bedankt ??

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">