nicht met halfneef seks zien hebben op extreem jonge leeftijd.

 • Auteur
  Berichten
 • Custe
  Gast

  Hallo,
  Ja mijn titel zegt het eigenlijk wel al, maar deze droom is zo raar dat ik hem toch even kwijt wil en eventueel wil weten waarom ik dit droom. Mijn droom lijkt zich in het verleden af te spelen, in het huis waar mijn oma woonde toen ze dat nog kon, zelfstandig wonen..

  Zowat heel de familie was er, maar het leek iets van een 10jaar geleden vergeleken met nu. Ik zat in de zetel samen met tantes & nonkels, en rechts van mij waren mijn nichtje en haar halfneefje, ze verschillen nogal qua leeftijd maar toch hadden ze allebij dezelfde leeftijd in mijn droom, ze waren allebij kleuters die met een pamper rond liepen. Ze waren bezig met elkaars geslachtsdelen en ik dacht toen in mijn droom “gaat hier nu niemand iets van zeggen…?” ik probeerde niet te kijken, en als ik keek deed ik dat vol afschuw, ze waren hier te jong voor vond ik… Toen zei mijn tante iets er van het leek wel alsof ze dieren uit elkaar haalde die “het” met elkaar wouden doen en ze vielen allebij om, gingen dan recht en kropen achter de tv kast, die ze eerst zelf opzij zette, eens ze er achter gekropen waren deden ze gewoon verder maar dit keer met de hand..

  Ik heb heel de dag met een vies gevoel rondgelopen.. dat je over incest droomt is niet persee negatief en heeft niks te maken met dat je dat ook echt zou wensen, maar 2 kleuters die daar mee bezig zijn…? Wat zou dit kunnen betekenen….?

  Alvast bedankt!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">