Nare droom

 • Auteur
  Berichten
 • Sissi
  Gast

  Ik droomde dat de man op wie ik erg verliefd ben, een vreemdganger wa. Er waren twee andere andere vrouwen waar ik mee praatte. Hij heeft tegen mij gezegd (in het echt) dat ik zijn vrouw ben en hij van mij houdt. Dat is al twee jaar zo maar ik zit in een relatie dus ik doe niks met die verliefdheid. In mijn droom vertelde die vrouwen dat zij wel een liefdesrelatie met hem hadden. Ik was er kapot van. Dus hij is een leugenaar… Ik droomde dat ik hen nog waarschuwde zo van ik zou niet met hem in zee gaan… En toen liep ik verdrietig weg. Ik liep in een supermarkt. Ik zich een prullenbak om iets weg te gooien. Dat was het. Misschien is het te weinig om iets over te zeggen? Maar weet iemand wat dit betekent?

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  Sissi
  Gast

  Hoi Esme. Graag dank je wel. Ik zal reageren!

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Verliefd worden gebeurt door projecties. Wat je in een ander mooi vind is een spiegel van jezelf. Iemand die vreemd gaat is beu van zijn vaste partner. Het gaat om verlangen naar het onbekende of avontuur. Je kan niet tegen onverwachte maneuvers. Je houdt van rust, reinheid en regelmaat. In de supermarkt kun je troostvoedsel krijgen. Kan het zijn dat je eet, wanneer je verdrietig bent? In de prullenbak mag je afval (verwerkte zaken) deponeren.

  Sissi
  Gast

  Hoi Esme dank je wel. Ik houd wel van rust en regelmaat. En dat heb ik bij mijn huidige vriend maar bij hem mis ik intimiteit. Hij raakt me niet aan. Dus ik snap het. Ik ben dat ook echt beu. Ik ga ook echt eten als ik verdrietig ben. Dus ook dat klopt. Thanks! Fijne zondag

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">