Nare dromen: kanker en dood

 • Auteur
  Berichten
 • MD
  Gast

  Hallo,

  De laatste tijd heb ik best wel vaak dromen, waarvan sommige best grappig. Alleen zitten er twee tussen die ik heel naar en opmerkelijk vind. De eerste was dat mijn moeder opeens kanker had, nadat ik wakker werd moest ik er bijna van huilen. De tweede nare droom was wel echt de druppel en dat was dat mijn vader zomaar overleed, ik werd toen huilend wakker. Wat zouden deze twee dromen kunnen betekenen?

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Het is een beetje weinig informatie om een goede uitleg te geven. Er mist te weinig emotie en sfeer in en zijn maar een paar zinnen. Je moeder die kanker krijgt is een angst, dat naar boven komt in je droom. Je kunt niet zonder je moeder. Met als je vader die zomaar overlijd. Dat zijn rampgedachten en kun je het lege gevoel van eenzaamheid voelen. Het kan betekenen dat je in het echte leven iets mist, leeg voelt en een beetje eenzaamheid ervaart.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

  MD
  Gast

  Beste Esme,

  Bedankt voor je antwoord. Bij je laatste zinnen kan ik me zeker wel wat bij voorstellen wat betreft mijn leven. Wat persoonlijke algemene info; mijn ouders zijn allebei wat gesloten mensen en ik heb inderdaad op sommige momenten in mijn leven een gevoel van eenzaamheid meegemaakt en dat mijn vrienden niet genoeg voor mij waren. Mijn ouders zijn mensen waar ik hevig op leun met sommige dingen, dus de gedachte dat ze opeens weg kunnen zijn was schokkend en paniek rakend.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">