Nare dingen uit het verleden, euthanasie door de dieren arts

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Lotte
  Gast

  Mijn droom begon over mijn oma, die is inmiddels al 9 jaar overleden nu maar in mijn droom was ze er ineens wel ze was nooit overleden en door hoe ik er achter kwam in het echt nam ik in mijn droom mijn vader als nog heel erg kwalijk en daar boven op kwam dus dat ze in mijn droom nog leefde dus ik was zo ontzettend boos op hem.
  Door dat mijn vader er ineens was, was ik alleen maar boos tot ik naar huis ging in mn droom.

  Toen ik thuis kwam zat mijn moeder daar met haar vriendinnen en vertelde ze dat ik euthanasie ging doen maar ik kon gewoon niet begrijpen waarom, het frustreerde me zo erg.

  Toen ik in mijn droom op pad ging om maar afscheid te nemen kwam ik de mensen tegen die ik in het dagelijkse leven ook niet meer spreek dus van hun afscheid nemen voelde gewoon als of het geen zin had. Maar wel leerde ik nieuwe mensen kennen. En wat zo raar is ik kon van de nieuwe mensen geen gezicht zien.

  Toen ik weer terug was vroeg ik waarom en het was omdat ik chronisch ziek ben (dat ben ik echt, ziekte van crohn) maar het gaat allemaal goed dus kon het niet begrijpen. Ik wilde zo graag mee maken hoe t dadelijk is als de Corona voorbij is etc.
  Toen de man voor het spuitje kwam bleek het ook nog de dierenarts te zijn die onze hond 3 jaar geleden had in geslapen.
  Zo rende ik in paniek naar mijn moeder die gezellig met de vriendinnen zat als of er niks aan de hand was en daar om heen zag ik alle mensen die ik tegen kwam toen ik eerder op pad was gegaan.

  Ineens was ik weer terug bij de man van de spuit en ik was zo in paniek dat ik echt niet wilde dat ik in mijn droom een paniek aanval kreeg die ik ook wel is in het dagelijks leven heb.

  Ik werd wakker met de paniek aanval in tranen en heb alleen maar mijn vraagtekens bij deze droom

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">