Nachtmerries

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Kim
  Gast

  Ik heb weer een rare nare droom gehad. Ik heb zoveel mogelijk getypt dus sorry als het te langdradig is. Maar ik hoor graag jullie input.

  Dat er ingebroken word, maar ze houden ons gegijzeld in ons eigen huis (in het echt is het niet ons huis waar we wonen). Er is een jongetje bij met een bos krullen en een beugel, hij lijkt de leiding te hebben.  Deze droom heb ik al eens eerder gehad, ik weet nu wat ik wel en niet kan doen. Ik kan mijn telefoon bijhouden want dat interesseerd ze niet. Ik ga naar de wc om te plassen en ik zak helemaal met mn kont door de bril heen. Ik wilde proberen 112 te bellen, maar ik was bang dat ze me zouden pakken. Dus telefoon in mn bh gestopt zodat ze het miss niet zagen. Op een gegeven moment werd ik boos en heb ik het kleine jongetje meegenomen naar de wc en heb ik zn tshirt over zn hoofd gedaan in geprobeerd in de wc te verdrinken, dat lukte niet. Toen was ik opeens ergens anders en wilde ik steeds 112 bellen maar ik had geen bereik, dus ik vroeg aan iemand waar er bereik was. Er was alleen bereik voor de wc tussen een bepaalde tijd want het was een restaurant. In de wc’s aangekomen waren er geen deuren voor de wc’s en was het heel smerig. Ik kon geen 112 bellen want mn telefoon was gehacked en er stond niks meer op, vandaar dat het ze dus niet boeide dat ik mn telefoon bijhield.
  Er is heel veel tussendoor gebeurd maar daar weet ik maar kleine fragmenten nog van.  Iets met geteleporteerd worden naar aarde of andere planeet en dat wilde we niet.  Met een gekke blauwe waas over mn lichaam.
  Toen was ik weer op aarde ergens aan t lopen kom ik mn workbestie tegen, ik mocht haar telefoon gebruiken maar wel heel snel want de batterij was bijna leeg. Toen kon ik 112 bellen, maar kreeg ik een vage elektrotechnieker aan de telefoon die het wel even ging proberen, nou dat lukte dus niet. Je hoorde hem bijna niet. Toen ging ik het opnieuw proberen en gingen de cijfertjes bewegen als ik 112 wilde intypen. Toen zaten we ineens op de fiets moesten we een brug over fietsen. En toen zijn er nog dingen gebeurd die ik niet meer weet en toen werd ik bezweet wakker.
  Random dingen die ik heb gezien: kinderboerderij met honden, vies geel wc papier in de wc, geen normale mensen (geen gezichten gezien alleen van de krullenbol, litteken onder een knie)

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">