Nachtmerrie – terreuraanslag op winkelcentrum met kids 112 niet te bereiken

 • Auteur
  Berichten
 • Sandra87
  Gast

  Goedemorgen,
  Ik heb afgelopen nacht echt naar gedroomd over een winkelcentrum. Ik zat in een app boven een winkelcentrum. App nr 3. Werd verzocht om uit het app te gaan en een aantal mannen liepen met spullen naar binnen. Er waren ook kinderen bij.

  Had het kindje gevraagd aan te bellen toen ik op de roltrap stond. Had hem gevraagd te zeggen dat ze moesten stoppen of dat ik de politie zou bellen.
  Maar ze namen daar geen gehoor aan.

  Ik ben de politie gaan bellen. Maar ik kreeg de politie niet te pakken. 112 werkte niet. Ik kreeg er continue bedrijven en vreemde mensen voor.
  Raakte steeds meer in paniek.
  Ging naar een winkel. Vroeg de receptioniste naar het nummer. Ze wist het ook niet. Ik was aan het schelden en wanhopige boze woorden aam het gooien. Was behoorlijk overstuur.

  Had ook een man aangesproken.. de beveiliger was het denk jk. Vertelde hem dat het pand direct ontruimt moest worden en dat ik de politie niet te pakken kreeg.

  Het pand liep leeg. Ik liep ook mee naar buiten. Had eindelijk de politie aan de lijn. Was opzoek naar de straatnaam. Het nummer was 51 dat kon ik goed zien. Maar de straatnaam kon ik niet vinden. Er stonden allemaal verschillende straatnamen op de borden.

  En toen ging mijn wekker????.

  Wat kan zo iets betekenen? Dankjewel alvast. Groetjes Sandra

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. In het winkelcentrum kun je van alles kopen wat je wilt. Het kan materieel als geestelijk zijn. Een woning is als een jas om je heen. Het is je lichaam en ziel. Elke kamer bevat je eigenschappen, vaardigheden en elke kamer heeft zijn functie. De spullen zijn je bagage. Deze dienen gesorteerd te worden om een goed overzicht te krijgen. De mannen en zijn de maatschappij.

  Kinderen manifesteren zich in je droom en dat symboliseert je intuïtie en basis oerkracht. De politie is je innerlijk gezag. Je vraagt om hulp maar je wordt niet gehoord of men begrijpt je niet. Het kan zijn dat je eigenlijk ook niet zo makkelijk kan uitleggen hoe je je voelt en dan kunnen mensen je niet helpen. Hierdoor ontstaat hulpeloosheid en woede komt naar boven.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

  Sandra87
  Gast

  Hoi Esme,
  Het klopt zeker wat je zegt in de laatste alinea. Vind het bijzonder hoe je deze droom hebt vertaald. Sta er nog van te kijken. Bizar. Ontzettend bedankt voor je uitleg. Bijzonder hoe je hersenen dan dit soort dingen verwerken. Erg bijzonder. Dankjewel.

  Groetjes Sandra

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">