Nachtmerrie over een lift

 • Auteur
  Berichten
 • Kyra
  Gast

  Ik schrok wakker uit een nachtmerrie. Ik zat in een supergrote lift die niet omhoog of omlaag ging, maar zijwaarts door de straten. Hij ging erg snel en er waren heel veel mensen aanwezig. Ook een jongen of man die mijn aandacht wilde en iets van me nodig had. Ik moest me vaak vasthouden. Het was net alsof de lift iets wilde afschudden en wegvluchtte van iets gevaarlijks. Wat kan dit betekenen?

  Esme
  Moderator

  De lift brengt je naar een ander niveau. Zijwaarts blijf je zitten op hetzelfde niveau, maar verbreed je wel kennis of ben je aan het onderzoeken op een niveau waar jij je prettig bij voelt. Je neemt niet teveel risico. Misschien is dit een eigenschap van je. De straten zijn de wegen die je kunt bewandelen of een metafoor voor de maatschappij. Je jongen en de man hebben wat van je nodig. Het lijkt erop dat je meer geeft dan je krijgt van anderen. Je loopt weg, omdat je misschien wel bang bent dat er teveel van je gevraagd wordt.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">