Nachtmerrie in detail

  • Auteur
    Berichten
  • MisteryRose
    Deelnemer

    Ik begon met dromen in het huis van mijn tante en oom in geldermalse. Daar woonde mijn neef vroeger ook maar inmiddels niet meer. In mijn droom nog wel. Ik had een zwart petticoat jurkje aan met witte details en een halter bovenkantje. We deden een of ander gek spel met grote muizenvallen, dus toen ik alleen binnen stapte met mijn jongste zoon, en ik ze zag, ging ik ze gelijk weghalen. Na dat dit was gedaan ging ik dansen door de kamer met mijn zoontje op mijn arm. De lampen waren aan, het was schemerig buiten en de gordijnen waren er niet dus je kon zo binnen kijken. Opeens kwam er een auto voorbij. Een donkerblauwe Mercedes met zilveren lijsten rond de ramen. Met 3 personen er in. 1 chauffeur die ik niet goed zag. Op de bijrijdersstoel een man met een zwart pak en een zwart/wit in krommige punten masker met zwart haar en een middelgrote hoed. En op de achterbank een wat oudere man grijs/wit wat langer haar zonder baard of snor en een donkerblauw pak met witte blouse.
    Toen ze voorbij reden kreeg ik een naar gevoel. Ze keken mij doordringend aan. Maar toen ze uit zicht waren ging ik verder met mijn dansje. Een paar seconde later hoorde ik een auto achteruit rijden. De auto die ik eerder zag. Ik raakte een beetje in paniek en wilde mijn telefoon pakken om mijn vriend te bellen. Mee dat ik dat wil doen zie ik dat de gemaskerde man al binnen staat. Hierbij raakte ik nu echt in paniek. Ik denk gelijk bel 112. Mijn telefoon ging aan en uit omdat ik te snel wilde zijn. Mee dat hij mij pakte(nog met kindje op de arm) werd ik wakker.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">