Nachtmerrie huwelijksdag

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Kvinna
  Gast

  Ik heb geen partner maar droomde zojuist over mijn huwelijksdag. Het begon met het niet op orde hebben van mijn schoolboeken, het schoolrooster niet begrijpen en dat was blijkbaar een soort voorbereiding op mijn huwelijksdag. Hoewel ik het gevoel had dat ik mijn aanstaande echtgenoot niet liefhad, was alles geregeld wat geregeld moest zijn, ik was in vol ornaat en zat in een soort wachtruimte. Toen ik aan de beurt zou zijn werd iemand anders opgeroepen. Dat frustreerde maar ik kon niets anders doen dan wachten. Vervolgens ging ik op weg naar het huwelijk maar was niet meer in de stemming. Op de plaats aangekomen was er geen eten meer, ik kreeg niets aangeboden, moest een soort quiz spel doen op een apparaat wat niet werkte. Chaos alom en het gevoel dat ik genegeerd werd was sterk en ik begon me steeds gefrustreerder en hopelozer en eenzamer in mijn strijd te voelen. Ik was nota bene de bruid en had allang getrouwd moeten zijn maar had nog niet eens een kop koffie aangeboden gekregen op mijn mooiste dag van mijn leven.
  De droom eindigde in een tijdsverschil van enkele jaren waarin ik aanklopte bij familie, in een gehavende trouwjurk en gedesillusioneerd en werd niet echt liefdevol ontvangen.
  Kortom: toen ik wakker werd ben ik even buiten gaan staan om af te koelen en er uit te zijn

  Kvinna
  Gast

  Ik vergeet te melden dat ik dus reuze benieuwd ben naar wat dit zou kunnen betekenen allemaal !

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">