Nachtmerrie

 • Auteur
  Berichten
 • anoniem900
  Gast

  iemand tips om een droom of nachtmerrie snel te vergeten?

  Eson
  Deelnemer

  Hallo anoniem,

  Bij mij rijst de vraag waarom je een droom of nachtmerrie snel wil vergeten.
  Je droomt heeft allerlei betekenissen en je droomt niet voor niets.
  Waar droom je over dat je ze snel wil vergeten.

  Vergeet niet dat dromen heel gezond is juist als je overdag allerlei zaken en emoties wegduwt want tijdens je slaap zal stress en emoties toch een uitweg zoeken om je dagelijkse beslommeringen te verwerken. Zo raak je op den duur niet overspannen, minder stress en minder lichamelijke klachten.

  De droom is ervoor om je onbewuste wakker te maken en over jezelf te gaan nadenken waarom allerlei dingen in je leven altijd zus of verlopen terwijl je dat liever niet wilt. Ook maakt de doom je erop attent om goed naar jezelf te gaan leren kijken zodat je bewuster met alles leert omgaan en niet steeds in je eigen valkuil stapt.

  Misschien een tip om een recentelijk droom op te schrijven en kijken wat voor associaties ernaar boven komen en wat het met je doet. Je krijgt daardoor meer inzicht over jezelf en de symbolische boodschap die de droom je geeft. Een mooi cadeau voor je terwijl je lekker slaapt!

  Lieve droomgroet,
  Eson

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">