Naar beneden klimmen

 • Auteur
  Berichten
 • Liesdwr
  Gast

  Hallo, ik weet mij helemaal geen raad met mijn droom. Misschien kan iemand mij helpen?

  Ik droomde dat ik s’avonds iets aan het drinken was met vrienden op een groot balkon. Dat balkon was een soort café. Alleen kon je niet naar beneden behalve met een soort touw maar alleen professionelen konden dit doen (zoals bergbeklimmers). Ik wou super graag naar beneden (ik wou niet op dat balkon zijn en had schrik, ik wou echt naar beneden alsof beneden veilig is) en ik vroeg me af hoe ik dat moest doen.
  Mijn vrienden vertelden dat er militairen zijn die kunnen helpen, iets verder op het balkon maar ik dacht ik niemand kende. Ik vroeg dan ook aan mijn vrienden of ze een aantal namen van die militairen konden vertellen zodat ik kon zien of ik iemand ken.

  Toen ze een specifieke naam noemden, typte ik de naam in in mijn gsm en zie ik dat ik hem ken. Ik contacteer hem en hij kwam af. Hij hielp mij met de touwen (hoe ik ze moet aandoen en hoe naar beneden gaan) en kwam samen met mij op de grond.

  Zit hier een specifieke betekenis achter?

  Alvast bedankt!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">