mooie droom

 • Auteur
  Berichten
 • Krikkie
  Gast

  Laatste stuk droomde ik dat ik met mijn jongens in Ardennen. Daar zagen we op begane grond heleboel honden die wachten op nieuwe baas.
  Het is gesorteerd op de kleur. eerst zwart, bruin en heleboel wit.
  Ik wilde mijn oudste sint bernardhond laten zien omdat hij toen een keer zo gehecht voelde bij die ras. Ik zag mijn peettante en oma gelukkig rondlopen (beide overleden. Peettante vorige jaar en oma ruim 20 jaar), riep hen. We waren allen blij dat ze mijn jongens kunnen ontmoeten.
  Ik appte voordat ik oma en tante zag, naar mijn zus met de vraag hoe ze over denkt om met zijn allen naar ardennen te gaan. Het bleek dat ze al daar waren, aan het waaghalzen met zip-lijn…
  Mijn partner was er ook, heel vaag..
  daarna was zogenaamd reunietje met mijn gezin en zus gezin, maar ook oom en neef ( niet van die tante, maar andere tante (zus)..

  toen ik wakker werd heb ik heel fijn gevoel over die droom.. Ook al was ik niet hecht met tante en oma..
  Als ik overledene in droom zie, denk ik altijd dat ze op goede plek zijn. Ook dat ze mij zien..

  dat heb ik meestal als ik even niet lekker voelde. sterke heldere dromen waar de spirituelen makkelijk toegang krijgt bij mij om iets door te geven.

  Dat wou ik even delen met jullie… misschien is er nog meer betekenis in dit droom..

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">