Modeshow lopen

 • Auteur
  Berichten
 • Jinny
  Gast

  Hoi lieve mensen, Kan iemand mij helpen bij het duiden van mijn droom?

  Droom
  Ik ging meedoen met een modeshow en het was bijna mijn beurt, toen ik wilde lopen zeiden ze tegen mij dat ik vanuit beneden naar boven moest komen. Oh ja, dacht ik. Ik snel naar beneden, ik had het gevoel dat ik me moest haasten en te laat was. Maar iedereen was heel erg aardig en stelde me gerust.
  Ik had een rode outfit aan maar de bijpassende rode schoenen waren niet te vinden. Ik dacht aan mijn eigen rode schoenen, die zouden goed erbij hebben gepast, maar die had ik niet bij me en dat kon ook niet, omdat alles uit de winkel collectie moest komen.

  Even later loop ik buiten, een jongen grijpt me losjes vast en wil me zoenen. Nee, zeg ik tegen hem, dat moet je alleen maar doen met iemand die je echt leuk vindt. Als je op die manier ermee omgaat, dan vindt je vanzelf de ware. Dat voel je, als het de juiste persoon is. Even later komt mijn vriend en als we elkaar kussen, voel ik de bevestiging van wat ik net heb verteld, dat hij de ware is voor mij.

  Esme
  Moderator

  Doe je mee met een modeshow, dan wil je graag in het middelpunt van de belangstelling staan. Van beneden naar boven komen is groeien in je ontwikkeling. Rode schoentjes staat voor ijdelheid, zoals in het sprookje van de rode schoentjes. Maar die heb je niet, dus jammer genoeg ontbreken deze. Rood staat ook voor liefde. Je wilt niet met de eerste de beste. Je weet wat je wilt en wat je hebt.

  Jinny
  Gast

  Heel erg bedankt Esme! Is erg herkenbaar. Ik zet mezelf tegenwoordig meer centraal in mijn leven, meer zelfliefde. Ik maak grote stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling. In mijn relatie merk ik dat ik voel dat ik geen genoegen meer neem met ontwijkend gedrag, op eieren lopen, dingen niet uitspreken etc. Dit geldt voor mij maar ook voor mijn man. Een zuivere verbinding met elkaar, al staan af en toe de grondvesten te schudden. We groeien hierdoor steeds meer in de relatie en naar elkaar toe.
  Groetjes, Jinny

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">