Mijn zoon verdrinkt en sterft

 • Auteur
  Berichten
 • Senjoa
  Gast

  Ik heb eens gelezen hier dat niemand sterft in een droom. Vannacht is mijn zoon verdonken in een droom. Mijn zoon is nu 21, maar in mijn droom was hij veel jonger, klein, ongeveer 5 of 6. Ik kan mij de details niet herinneren maar ik weet dat ik verantwoordelijk was. In de zin dat ik niet genoeg had opgelet, of hem op een verkeerde plek heb gezocht waardoor hij te lang in het water lag… toen ik hem eenmaal vond trok ik hem uit het water, hij was helemaal blauw, bijna paars. Er zat geen leven meer in. Ik zat op de grond met het levenloze lichaam van mijn kindje in mijn armen. Ik wist dat hij dood was. Daarna werd ik wakker.

  Ebeline
  Gast

  Dromen over verdrinking (in het algemeen) betekent dat je overweldigd bent door je gevoelens. Als alternatief kan uw droom de angst weerspiegelen die u voelt wanneer u zich de toekomst van uw kind voorstelt. Of het vertegenwoordigt je innerlijke kind.

  Pauline
  Gast

  Ik heb vannacht precies hetzelfde gedroomd.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">