Mijn oma was een koningin

 • Auteur
  Berichten
 • Marloes
  Deelnemer

  Hoi,

  Ik droomde vannacht dat ik een prinses bleek te zijn en mijn oma een koningin was. Ze had mij opgezocht toen ik in een fontijn aan het spelen was en onder water zat en ik was een kleiner kind en toen heeft ze me apart genomen en deed ze heel lief. Toen bracht ze me op een eiland aan een bosrand en toen heeft ze mijn ring met een maansteen afgepakt en me achtergelaten zodat ik dood ging. Ik vond alleen toen een llama die kon praten en me hielp terug te komen naar de gewone bewoonde wereld. Terwijl ik onderweg terug was zag ik een scene van alle kinderen van de koningin die allemaal bestolen waren en maar “gewoon bier gingen Drinken omdat het allemaal geen zin had om hun missie te voltooien”. Toen was er een getekende stamboom en de koningin had al haar kinderen opzocht om ze te vernietigen als ze achter haar “geheimen” kwamen. Toen was ik in het kasteel met de minister president en vond ik een kamer met de ring die ze gestolen had en nog veel meer ringen. Het lag op haar bureau tussen allemaal brieven en oude spullen. Daarna sprak ik met de minister president en die liet zien hoe druk zijn agenda was en dat als hij mijn scriptie moest lezen hij om 5 uur ‘s ochtends moest opstaan. En toen werd ik wakker.. heeft iemand een idee wat voor interpretatie je kan geven hieraan? Bedankt alvast!! ????

  Esme
  Moderator

  Als vorst voel je je verheven en als je droomt dat je een prinses bent, duidt dit erop dat je je innerlijke vaardigheden hebt ontdekt. Je oma is voor jou heel belangrijk. Ze is je voorbeeld en kijkt tegen haar op, omdat je droomt dat zij een koningin heeft. Zij heeft de wijsheid en leiderschap in pacht.

  Water staat symbool voor emotie. De fontein laat het water, dus emotie komen en gaan. Je bent jezelf qua emotie ook aan het ontdekken en accepteren wat je zo nu en dan voelt. Het kind is een spiegel van jezelf. Jij wordt ouder en het kind is je verleden tijd. Onbevangen en speels.

  Het eiland staat hier ook weer symbool van ontdekken. Het oude verleden gaat hier door. Het is tijd om naar de volwassenheid te gaan. Een lama staat voor vertrouwen, kracht en doorzettingsvermogen. Dat je terug gaat naar de bewoonde wereld is, omdat je nog met beide benen op de grond moet blijven staan i.p.v. je intuïtie ontdekken.

  Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. De steen bevordert de intuïtie en vruchtbaarheid en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven. Maansteen versterkt paranormale vermogens zoals mediamieke gaven en helderziendheid. Dat de ring afgenomen wordt kan betekenen, dat je hier nog niet klaar voor bent. Je krijgt de ring van je oma vast nog wel eens terug. De geheimen van de koningin zijn haar gaven (alle ringen en oude spullen), die je later leert ontdekken.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">