Mensen met enge ogen

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Jenny
  Gast

  Vaak droom ik dat iemand met “enge ogen” me wil vermoorden. Ik kan niet eens beschrijven wat de ogen precies zo eng maakt, het is denk ik meer het gevoel dat ze me geven.

  De dromen variëren heel erg van achterna gezeten worden of dat de persoon met de enge ogen steeds als een soort demoon bezit neemt van mensen en ik doodsbang uit aan het zoeken ben wie het is en me wil vermoorden. Hoe dan ook ben ik in mijn dromen altijd aan het rennen, vechten en overleven.

  Vandaag kreeg mijn droom een andere draai. Ik droomde dat mijn telefoon gehacked was en er allemaal rare berichten verstuurd werden. Mijn gevoel vertelde me gelijk dat ‘t om de persoon met de enge ogen ging.

  Ik kom er totaal niet uit wat deze dromen me willen zeggen, want ondanks dat ik bang ben in mijn dromen ik vecht wel terug. Iemand een duidelijk idee waar dit om zou kunnen gaan?

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">