Mensen die voor ’t huis staan

 • Auteur
  Berichten
 • Marisha89
  Deelnemer

  Ik droomde dat ik met m’n vriend en zoon in een huis was. M’n zoon lag op bed. Er werd op ’t raam geklopt, ik wilde gaan kijken maar op 1 of andere manier durfde ik niet. M’n vriend deed de gordijnen opzij, en toen zagen we allemaal mensen voor ons huis staan en ’t enige wat ze deden was stil staan en naar ons huis staren. 1 man stond voor de kamer waar m’n zoon sliep, en hij bleef kijken. M’n vriend deed de voordeur open en toen zei een kleine jongen: ow dit doen we elke nacht. Op dat moment belde ik de politie, maar het gesprek was heel vaag. Daarna droomde ik over wat anders. Maar dat die mensen zo voor ons huis stonden en die man zo voor de kamer van m’n zoon houdt me echt bezig. En ik heb geen idee wat het betekent.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Je zoon heeft zijn intiem plekje gevonden. Het raam staat voor uitzicht. Gordijnen is als een sluier naar het onbekende. De man voor het raam stelt de maatschappij voor. Het lijkt alsof het je ontbreekt aan privacy. De politie is je innerlijk gezag. Er is ruis op de lijn en dat betekent dat je niet goed weet wat je moet. Samenwonen of Latten?

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">