Man in pak

 • Auteur
  Berichten
 • Lottee
  Gast

  Ik droomde dat ik bij een zaak was (waarvoor is me niet duidelijk, kan voor werk zijn) en er was een bijzondere man in pak achter de balie die mij onder andere behandelde. De volgende dag mocht ik achter de balie staan en ik was opzoek naar die man en hij was nergens te bekennen. Ik kon me vaag herinneren dat hij Jim of James heette en de medewerker hebben ook nog nooit gehoord van die man.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Als je een man ziet in je droom, vertegenwoordigt hij het mannelijke aspect van je persoonlijkheid zoals assertief, rationeel, agressief of competitief. Deze kant leer je ontdekken. Een pak is een vorm van kleding die bij een bepaalde groep, klasse of gelegenheid hoort. De balie staat symbool voor behulpzaamheid.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">