Magische kist.

 • Auteur
  Berichten
 • AbraxasAbraxas
  Deelnemer

  Hallo mensen,

  Ben heel benieuwd wat jullie van deze droom maken. Het was een ongelooflijk fijne, positieve droom.

  Ik was met een muziekgezelschap onderweg .
  We zongen samen.

  Ik ging met een paar mensen stiekem een leeg huis in. Om te slapen.
  Toen ik wakker werd was de rest weg en ik werd betrapt door de eigenaar en zijn zoon. Ze waren boos op me, maar wilden ook weten wat ik van de slaapbank vond, hoe ik er op geslapen had, waar ik een uitgesproken en gedetailleerde mening over had.
  Uiteindelijk waren ze niet meer boos en ze lieten me gaan, als was ik een oude vriendin. Ik kreeg nog een vriendschappelijke tik op m’n billen.

  Ik hervatte mijn wandeling.
  De omgeving en natuur waren prachtig. Groen, glooiend, lieflijk.

  Ik moest naar huis en dan met de trein naar een goede vriendin, maar dat zou ik niet meer halen. Ik had hoofdbrekens over hoe dit op te lossen.

  Ik kwam bij een gracht met water en daar dreef een magische kist met een kinderboek en speelgoed dat hoorde bij het verhaal. Een jongen die ik kende pakte de kist. De schrijfster van het kinderboek zat er bij. Ze wees naar nog twee andere kisten aan de kant. Er was dus genoeg, genoeg nieuwe verhalen, genoeg om mee te spelen.

  Ik ging naar het station en dat bleek een ziekenhuis te zijn, een gedateerd ziekenhuis, zoals uit mijn jeugd..ik verdwaalde en kwam op de kinderafdeling. Hoorde kinderen huilen. Een meisje van een jaar of tien werd rondgedragen door een verpleger.

  Ik ging naar buiten en daar was mijn gezelschap weer. Twee vrouwen, eentje heel knap, maar zijn was niet de beste zangeres in dit gezelschap. En de andere vrouw was heel muzikaal en met een prachtige stem. En ik zong ook mee.

  Er was ook een dichter die een vijver had waar hij alle woorden uit haalde.
  Mijn geliefde zei als grap: “die vijver is niet blij met hem, hij haal alle mooie woorden er uit.”

  Er was een donkere jongen met armoedige kleding, die prachtig zong. Ik nam hem bij de arm en we begonnen samen te zingen. Het was fantastisch. We begonnen te lopen en ik wilde niet meer stoppen.

  Alvast bedankt ????

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">