Lijk in het gras

 • Auteur
  Berichten
 • Abraxas
  Deelnemer

  Ik was op een landgoed. Er lag een dode man in het gras. Het zou een oom kunnen zijn. Hij was verminkt, miste een arm en zijn hoofd was beschadigd. Het lichaam was in matige staat van ontbinding. Het zag er gruwelijk uit. Ik. Ik moest het gras maaien, het was een flinke hoeveelheid. Terwijl ik er mee bezig was, realiseerde ik me dat het mijn vorige thuis was, waar ik de laatste jaren voor mijn scheiding woonde.
  Een collega van vroeger was er ook, we bekeken samen wat we met dit lijk moesten doen. Het was lastig iets te bedenken… De collega belde een alarm nummer, maar dat bleek niet de bedoeling te zijn. Er was een sjieke overheidsinstantie “de nationale informatiebank” die hier kon adviseren en hulp kon bieden.
  Het grasmaaien was bijna af, op het stuk na waar het lijk lag. Het lijk was in een kist gelegd, maar het werd niet afgedekt. Het was vreselijk om naar te kijken, ik hield m’n kinderen er bij weg.
  Alvast bedankt voor de uitleg..

  Esme
  Moderator

  Een landhuis staat voor potentiele groei.
  Het lijk staat in deze droom symbool voor ravage, die achter is gebleven. Het lijkt wel of het lijk stinkt, met die staat van ontbinding. Het gras maaien betekent dat je aandacht dient te schenken aan je wensen, dromen en kunnen oogsten die je gegund is. Opnieuw droom je van de periode van je vorige huwelijk. Het lijkt wel als een soort verwerking van die tijd. Het lijk is als een open wond, waar je je kinderen niet mee wilt belasten.

  Abraxas
  Deelnemer

  Dankjewel Esmee????????

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">