Liggen, duim en naakt

 • Auteur
  Berichten
 • ???
  Gast

  Ik had vandaag een droom en het ging als volgt:

  Ik was samen met mijn dochter en mijn nicht en mijn vriend.
  Ik was gaan lopen met mijn kind en ik kom terug en ik vind mijn vriendje en mijn nicht samen aan op het bed.
  Ze lagen als volgt: mijn nicht lag met der hoofd naar de hoofdeinde en mijn vriend lag met zijn hoofd naar het voeten einde.
  Ik kwam aan en zag ze rommelen/spelen met hun voeten.
  Nu zie ik door de lakens dat mijn vriend haar intiem aanraakt met zijn voeten, waarbij zij haar benen omhoog gooit en hij met zijn teen(duim) haar geslachtsdeel aanraakt. Ik heb ze toen geslagen en mijn vriend nam haar in bescherming door boven op haar te liggen. Ze was toen niet meer naakt maar had een witte t-shirt aan en een spijkerbroek. Maar mijn vriend was nog wel naakt. Mijn dochter is toen gaan douchen, we moesten langs winkels om bij de douche te komen.
  Vervolgens wilde ik de trein gaan pakken en mijn vriend zei tegen mij: ik snap niet hoe je dat doet, je moet je douchen. Hij zei; mijn zus is altijd gedoucht en aangekleed als ze met mij op stap gaat. Dus ging ik douchen.

  Liggen, duim en naakt
  Gast

  Sorry, ik heb de droom gedeeld, maar mijn vergeten vraag is… wat betekend dit? Heeft het een betekenis? Waarom droom ik dit?

  Liggen, duim, naakt
  Gast

  Sorry was vergeten te vragen wat mijn droom betekend? Waarom droom ik dit? Wat is wat het me duidelijk wilt maken?

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">