Lichtgele Anacondas aan strand

 • Auteur
  Berichten
 • Will
  Deelnemer

  Ik droomde gisteren dat ik met mn zoon naar een pretpark ging en met een soort rubberbootje een soort van bobbaan afging.
  Beneden kwam ik in een lichtgolvende zee. Toen ik naar het strand wilde , lagen er overal opgerolde lichtgele Anacondas die eigenlijk niets deden.
  Ik was niet bang omdat ik veilig in het bootje zat. Maar wist niet hoe ik het strand op kon tot een golf mij met bootje en al over de slangen tilde en er neerzette. Daar zat een kennis en zei me dat de slangen geen kwaad konden en dat ze er alleen maar lagen omdat de wind verkeerd stond.

  ( mn leven staat al een half jaar flink op zn kop na rustige scheiding maar met mensen die ik dacht te kunnen vertrouwen die me voorliegen)

  Pretpark en bobbaan begrijp ik wel …
  Er komt veel op mij af met ups en downs. De rest weet ik niet…
  De lichtgele bijna beige grote slangen deden me niets. Keken me zelfs amper aan

  Will
  Deelnemer

  De gele slangen….
  Vanmiddag het bericht van goede vrienden dat ze geen behoefte meer hebben aan contact omdat de oorspronkelijke vriendschap opgebouwd was met ex …
  Ik ben zelf nog goed met ex, dus dat deed ff flink pijn.

  Mn droom is nu compleet en duidelijk….

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  Will
  Deelnemer

  Hallo Esmee,
  Zou graag je uitleg lezen … ik denk dat de droom inmiddels bijna is uitgekomen… de gele slangen … de afwijzing van best friends vanmiddag van ex na 25 jaar … terwijl ik met ex goed ben kwam onverwacht en heftig.

  Esme
  Moderator

  Ik schrijf ‘m heel abstract. Ik heb je verklaring wel snel gelezen, maar laat me even niet beïnvloeden met wat je schreef.

  De zoon manifesteert in je droom als de kleinere versie van jezelf. Je basis en kwetsbare kant. De pretpark is de manier zoals je leven voorbij gaat en zoals je het stuurt, de keuzes die je maakt en de invloeden die van buiten af komen. Het doet me denken aan de tarotkaart Het Rad van Fortuin als inzichtkaart. In de link lees je meer: http://www.kaartensterren.nl/pagina%27s%20tarotkaarten/arcana/pagina%2010%20rad%20van%20fortuin.html. Het bootje heeft de functie om je naar een ander niveau of situatie te brengen.

  Op het strand begeef je je in een tussenfase (neutraal/rust). De zee staat voor het onbewuste en de aarde voor het bewuste. Golven zijn golven van emotie. Water staat symbool voor emotie, vandaar. Denk aan tranen van blijdschap en tranen van verdriet. Je hebt hier te maken met een wurgslang. Die kan je in de houtgreep nemen, maar op een natuurlijke manier weet je de slang te omzeilen. Je voelt je veilig en dan denk ik dat je zelfverzekerder bent. De tarotkaart vertelt je ook dat je de keuze maakt om het lot in eigen hand te nemen.

  Will
  Deelnemer

  Dank je Esmee voor je uitleg .
  Wat je omschrijft klinkt heel herkenbaar ……
  Ik krijg woensdag een autisme onderzoek voor mijzelf omdat ik handvatten voor mijzelf zoek.
  Een lijst mbt gedrag als baby peuter en kleuter met mn ouders in te vullen is niet gelukt ….. mn ouders kregen zoals hun hele leven al ruzie . En ik heb na 49 jaar definitief gebroken met mn narcistische vader . EDMR vorig jaar afgerond mbt jeugd afgerond… mn moeder was alcoholiste …

  Naast mn werk bij werkgever vanmiddag ja gezegd tegen vrijwilligerswerk bij een klein poppodium om nieuwe mensen te ontmoeten en na 2 jaar scheiding/ kluizenaar te zijn er uit te zijn , daarnaast vorige week met een onmogelijke vriendschap gebroken met pijn in mn hart . ( met hem tranen van geluk maar ook na leugens van verdriet) ..

  Je uitleg klopt .
  Dank je ervoor.

  Will.

  Will
  Deelnemer

  Ook de kaart … het rad van Fortuin klopt voor 95%!!

  Erg naar mn zin op mn werk al bijna 25 jaar en toevallig simpele klusjes over laten nemen en nieuwe werkzaamheden aan het leren om een collega te helpen die 60 uur per week werkt, maar moeite heeft om zaken over te dragen …

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">